XXV. MEDNARODNI NOVOLETNI POKAL MOSTE 2014
Osnovne informacije
Začetek: 06.12.2014
Konec: 07.12.2014
Lokcija: .
Tip: Mednarodno tekmovanje
Rang: Ni podatka
Opis tekmovanja

Športno društvo Moste
Letos mineva 60 let od ustanovitve TVD Partizan Moste in leto 1954 štejemo kot rojstno leto organizirane športne vzgoje in športa v Mostah. V društvu delujeta dve sekciji (kluba):
• Klub za ritmično gimnastiko in
• Sekcija športa mladih in rekreacije.

Predstavitev KRG Moste
Začetki KRG Moste segajo v leto 1981. V času Jugoslavije in kasneje Slovenije so moščanske barve zelo uspešno zastopale Vesna Gregori, Urška Lomšek, Svetlana Stanič, Alenka Ružič, Erika Rakuša, Ana Kokalj, Pia Arhar in mnoge druge. Z uspešnimi nastopi se lahko pohvali tudi mladi rod, Sara Kragulj, ki se je na mladinskem evropskem prvenstvu uvrstila na izjemno 11. mesto, uspešno pa je nastopila tudi na članskem evropskem in svetovnem prvenstvu, in mlada obetavna Iza Zorec, ki je letos dobro nastopila na mladinskem evropskem prvenstvu. Vse bolj uspešne so tudi naše mlajše tekmovalke, ki vadijo pod vodstvom trenerk Ane Kokalj, Tine Čas, Olge Mancevič ter ostalih trenerk in vaditeljic.

KRG Moste se lahko pohvali tudi s tradicijo uspešne organizacije mednarodnih tekmovanj. Prvo mednarodno tekmovanje sega v leto 1985, drugo in tretje tekmovanje pa sta že nosila ime novoletni turnir. Danes smo ponosni na XXV. Novoletni pokal Moste, ki je že peto leto zapored vpisan tudi v koledar Mednarodne gimnastične zveze (FIG).

Najdete nas na www.ritmicnagimnastika.org ali na Facebook strani ŠD MOSTE – ritmična gimnastika!

Urnik tekmovanja

 

Kotizacija
Rok za prijavo: /
Rok za plačilo kotizacije: /
Priponke
Rezultati tekmovanja:
Nazaj