Pokal Kopra v ženski športni gimnastiki 2012
Osnovne informacije
Začetek: 12.05.2012
Konec: 12.05.2012
Lokcija: Koper
Tip: Prvenstveno tekmovanje
Rang: Ni podatka
Opis tekmovanja

17. Pokal Kopra - 12. 5. 2012 / Spet smo se zbrali v telovadnici Gimnazije Koper, kjer imajo v sorazmerno skromnih razmerah treninge telovadke GD Koper . Tu je potekal že 17. Pokal Kopra. Vzdušje na tekmovanju je bilo sproščeno in veselo, tako kot vsako leto. Še vreme nam je šlo na roko. Medtem ko se je v vsej Sloveniji pripravljalo na dež, je pri nas sonce prijetno grelo, v telovadnici je bilo še celo prevroče.

Tekmovalke od 1. do 7. stopnje so se zvrstile v štirih turnusih. Začele so najstarejše in najboljše, tekmovanje pa so zaključile tiste, ki se z gimnastiko šele začenjajo spoznavati. Najmlajšo ekipo je prav gotovo imelo Gimnastično društvo Koper, saj so bile v ekipi kar tri petletnice, ostali dve pa imata po sedem let. In prav vse, velike in male, so se izredno potrudile in sodnice so bile z njihovimi vajami prav zadovoljne. Rezultate objavljamo v priloženem biltenu.

Tekmovalke so tudi dobile praktična darila, ki so jih priskrbeli prizadevni starši telovadk . Kaj vse se je našlo v vrečkah! Pohvale pa zaslužijo tudi nekdanje tekmovalke društva, ki so zelo aktivno pomagale pri organizaciji in izvedbi tekmovanja.

Na tekmovanju nas je obiskal tudi častni član društva Anton Skok, nekdaj zelo aktiven v obalni gimnastiki in še danes predsednik društva Partizan Koper, v sklopu katerega je svoje delovanje začelo Gimnastično društvo Koper. Gospod Skok je nekaterim kategorijam tudi podelil priznanja za uspehe.

Torej, vidimo se spet drugo leto, saj vemo, da nas naši prijatelji iz drugih društev v Sloveniji vedno radi obiščejo.

Breda Cilenšek, GDK
 

Kotizacija
Rok za prijavo: /
Rok za plačilo kotizacije: /
Rezultati tekmovanja:
Nazaj