Gimnast

Davčna: 60993456

Matična: 3520455000

Davčni zavezanec: Da

SKD: 93.190 (druge športne dejavnosti)

Tel: 01/ 256 66 22

Direktor: Jernej Salecl

TRR: 19100-0010201641 (DBS d.d.)

Kratka predstavitev podjetja

Ustanovitelj in izključni lastnik podjetja Gimnast d.o.o, razširjeno ime Gimnast, družba za športne storitve d.o.o., je Gimnastična zveze Slovenije. Podjetje je bilo ustanovljeno aprila leta 2009.

Poslanstvo Gimnast d.o.o. je prevzem pridobitne dejavnosti, ki jo je kot del poslovanja opravljala Gimnastična zveza Slovenije ter svoj nabor dejavnosti čim bolj uspešno prilagoditi potrebam in željam društva, ki je član Gimnastične zveze Slovenije. V okvir aktivnosti spada organizacija svetovnih pokalov, izobraževanj, kongresov, prodaje gimnastične opreme, planiranje in izvedba različnh projektov ter ne nazadnje nudenje računovodskih storitev.

Ponudba računovodskih storitev Gimnast d.o.o.

Podjetje od svoje ustanovitve uspešno vodi računovodske storitve Gimnastične zveze Slovenije, ki tako kot ostala društva posluje v skladu s Slovenskim računovodskim standardom za društva in je v principu "društvo v velikem". Prednost navedenega je, da vam lahko Gimnast d.o.o. poleg vodenja poslovnih knjig uredi tudi poslovne procese z apliciranjem relevantnih pravilnikov kot so Registracijski pravilnik, Pravilnik o finančno materialnem poslovanju, Pravilnik o nagradah in izplačevanju drugih denarnih nadomestil, Pravilnik o blagajniškem poslovanju, ...) v vašem društvu ter tako zadovolji veljavnim zakonskim predpisom Republike Slovenije za vodenje društev v primeru neustreznosti z veljavno zakonodajo.

Gimnast d.o.o. je prvotno usmerjen v zadovoljevanje potreb po računovodskih storitvah osnovnih organizacij Gimnastične zveze Slovenije. Društva in klubi bodo v skladu z navedeno politiko deležn aekskluzivne priložnosti prodobiti kvalitetno storitev po ugodni ceni. gotovostjo lahko trdimo, da vam lahko ponudimo cenovno najbolj ugodno računovodstvo, ki je posledica 30% popusta na redne cene storitev za vsa društva in klube Gimnastične zveze Slovenije.

15.12.2017
TRENER ŠPORTNE GIMNASTIKE LJUBLJANA
TRENER ŠPORTNE GIMNASTIKE več >
19.1.2018